METROP

 Mnoho z Vás jistě již slyšelo o značce hnojiv Metrop. První pohled upoutá především vyšší pořizovací cena - vyplatí se tato hnojiva pořizovat? Jaké je nabídka značky? Dozvíte se v dnešním článku!

 Metrop je nizozemský výrobce kapalných hnojiv nabízejících vysokou kvalitu a koncentraci. Za vyšší cenu Vám tedy hnojiva vydrží znatelně déle, než jiná, méně koncentrovaná hnojiva. Metrop využijete v zemině, kokosu i hydroponii. Jelikož jsou hnojiva velmi koncentrovaná, cenově se opravdu vyplatí, mnohdy jsou ve výsledku levnější než jiné značky.

 Tyto unikátní produkty společnost vyvíjí ve vlastní laboratoři. Již několik let se vydává cestou, při které se opírá výhradně o své vlastní zkušenosti a poznatky - každý druhý týden probíhá speciální analýza rostlin, pro které jsou hnojiva a doplňky používány. Firma se zaměřuje na výrobu produktů pro komerční a profesionální pěstitele, ale také pro naprosté začátečníky - s Metropem dokáže, díky jednoduchému použití, pěstovat opravdu každý. 

V naší nabídce se setkáte s produkty MR1, MR2, Calgreen, AminoXtrem, Root+, Enzymes a MAM8. Jaké jsou jejich výhody si popíšeme níže.

 

 MR1 je biominerální hnojivo pro vegetativní fázi rostliny. Vyznačuje se hodnotou NPK 10-40-20 a obsahuje všechny potřebné živiny pro úspěšný růst. Používá se v době od druhého dne růstu až do třetího nebo čtvrtého týdne tvorby květů. Obsahuje také hořčík a chelátové stopové prvky. 

 MR2 je biominerální hnojivo pro květovou fázi. S použitím tohoto hnojiva dosáhnete opravdu obrovských květů a skvělé sklizně. Pokud pěstujete v hydroponii, jistě Vás potěší, že kvalita hnojiv je natolik vysoká, že se v hydroponických systémech neusazují. MR2 doporučujeme navázat ihned po použití MR1, tedy od třetího nebo čtvrtého týdne tvorby květů. 

 Calgreen je výjimečný produkt s obsahem vitamínů a aminokyselin, který pomáhá v tvorbě kvalitnějších, pevnějších a pružnějších rostlin. Navíc velmi úspěšně brání rostliny před vznikem plísní či hnilob.

 AminoXtrem je vysoce kvalitní květový stimulátor. Tento doplněk působí blahodárně na vše, na co si jen vzpomenete - na kořeny, listy, květy, stonky. Pokud chcete své pěstování pozvednout na vyšší úroveň, AminoXtrem je výrobek právě pro Vás a Vaše rostliny Vám poděkují vysokou a zdravou sklizní.

 Root+ je kořenový stimulátor s vysokým obsahem vitamínů a aminokyselin. Vyznačuje se tím, že dokáže opravdu výrazně podpořit rostliny, které jsou vystaveny stresu.

 Enzymes je směs speciálních bílkovinných molekul, která urychluje celou řadu biochemických procesů probíhajících v těle rostliny.

 MAM8 je speciální směs pro mateční rostliny, která je obohacená o kvalitní mikro a makro živiny. MAM8 zásobí mateční rostliny vším co potřebuje při častém odběru řízků.